Trollsteinen; Topptur med besøk i isgrotta

Bli med til topps på det karakteristiske fjellet Trollsteinen, med besøk i isgrotta! Dette er turen for deg som vil oppleve mer - du får to flotte opplevelser i ett og samme eventyr.

Karakteristisk og ruvende ligger Trollsteinen med sine 850 meter over havet. Turen starter med en vandring i et spennende morenelandskap, før vi krysser Larsbreen og setter kurs mot isgrotta. Under Svalbards breer finner vi om vinteren et frossent eventyr av smeltevannskanaler. Vel oppe kler vi oss med hjelm, brodder og hodelykt før vi går ned i grotten. I isen bruker vi tid, slik at du får oppleve en underjordisk verden med mektige iskrystaller. 

Når vi er ferdig i isgrotten, fortsetter vi mot Trollsteinen. På ryggen og toppen er utsikten fantastisk.

Vi anbefaler å ta med dagstursekk med plass til litt ekstra klær, kald drikke, kamera og div. utstyr som du får låne av oss.

Turen er middels til krevende.

Hvis det er snø, bruker vi truger. 

Da våre grupper er internasjonale, foregår guiding på engelsk. Ta kontakt om norsk tale ønskes.

Om du trenger å supplere eget utstyr, kan dette kjøpes i vår sportsbutikk www.arctica.no

Rimelig overnatting på Gjestehuset 102 Booking Widget

 

Detaljer

Periode: November - May
Dager: Som beskrevet i vår aktivitets kalender
Tidspunkt: 09:00
Varighet: 8 timer
Pris 1: NOK 1440

Prisen inkluderer: Transport fra og til hotellet, truger, hjelm. lykt, brodder, noe varmt å drikke og spise og guide med nødvendig sikkerhetsutstyr.

Vi anbefaler: Ta med en ryggsekk som rommer ekstra varme klær til pausene, vannflaske, fotoapparat, Behagelige og varme fjellsko som egner seg til vinteraktiviteter.

Minimum 2 gjester

Minimum alder 16 år


Epost: info@wildlife.no
Telefon: +47 79 02 22 22

Bestill