Foxfonna: Fotturen starter fra toppen blant isbreer og fjell

Turen til Foxfonna, er den eneste fotturen hvor vi starter høyt oppe på fjellet. Vi henter alle deltagere og kjører via Adventdalen hvor guide forteller om alt det interessante vi passerer opp til området der Foxfonna ligger. Det blir korte fotostopp underveis.

Foxfonna ligger oppå Breinosa og i et fantastisk breområde. Vi benytter truger ved behov. Vi tar små stopp underveis for å nyte roen og stillheten i den fantastiske arktiske naturen.  

Ved lunsjtid, finner guide et egnet sted hvor vi nyter vår lunsj ute i naturen. Vi befinner oss et par timers gange fra den flotte Gilsonryggen på 950 meter over havet med flott utsikt over Nordenskiöld land. Turen dit er ikke inkludert.

Ta gjerne med en dagstursekk med en varm og vindtett jakke, kamera, kikkert og kald drikke. Husk gode fjellsko for denne turen!

Enkel til middels krevende. OBS! kan blåse kald vind.

Om du trenger ekstra utstyr/klær, kan dette kjøpes hos www.arctica.no

Rimelig overnatting på Gjestehuset 102 Booking Widget

 

 

Da våre grupper er internasjonale, foregår guiding på engelsk. Ta kontakt om norsk tale ønskes.

Foto: Mirko Chiappini

 

Detaljer

Periode: Februar - Oktober
Tidspunkt: 10:00
Varighet: 7 timer
Pris 1: NOK 1335
Pris 2: Barn minimum 12-15 år vinter og 10-15 år sommer
Pris 3: Minimum 2 personer

Prisen inkluderer: Transport tur/retur overnattingssted, varm drikke, kjeks og guide med nødvendig sikkerhetsutstyr. Ved behov bruker vi truger. Husk ta med dagstursekk, kamera, gode og varme fjell sko, gjerne en varm genser ekstra og kald drikke (gjerne i termos da vann fryser lett på fjellet om vinteren).

 

Ned fra Foxfonna Mirko

 

 


Epost: info@wildlife.no
Telefon: +47 79 02 22 22

BOOKING