7 timer Adventfjorden kajakk med strandbesøk

Bli med på padletur med kajakk i Adventfjorden! Dette er en av Svalbards mest historiske fjorder, omkranset av fjell opp mot 1.000 m.o.h. Opplev kontrastene mellom det tilrettelagte samfunnet Longyearbyen, og den historiske østsiden av Adventfjorden med rester etter kullproduksjon i 1920 årene.

Vi gjør strandhugg på Hiorthhamn, og serverer en tradisjonsrik, arktisk lunsjrett. Varm drikke som kaffe og te hører med. På kajakktur vil du komme tettere på naturopplevelsen og oppleve en spennende og tradisjonell form for arktisk ferdsel. Alt dette innenfor våre trygge rammer slik at turen passer for alle med eventyrlyst.

Turen starter kl. 09:00 med henting på overnattingssted og transport til vårt naust i Sjøområdet hvor du vil få utlevert ditt personlige kajakkutstyr for dagen. Instruksjon, sikkerhetsorientering og miljøinformasjon vil bli gitt underveis.

Du trenger ingen kajakkerfaring for å delta, da turlederne vil gi den nødvendige instruksjon. Du må kunne svømme. Turen kan være anstrengende for armer/skuldre. Vi bruker doble kajakker. 

På retur plukker vi med oss søppel som dukker opp på vår vei. SWE har fokus på bærekraft og naturvern.

Da våre grupper er internasjonale, foregår guiding ofte på engelsk. Ta kontakt om norsk tale ønskes.

For bestilling av overnatting www.gjestehuset102.no  Booking

 

 

Detaljer

Periode: Juni - September
Dager: Tirsdag, fredag og søndag
Tidspunkt: kl. 09:00
Varighet: ca 7 timer
Pris 1: NOK 1440

Min. antall: 2 personer
Maks. antall: 12 personer
Nedre aldersgrense: 12 år

Prisen inkluderer: Transport tur/retur overnattingssted, personlig kajakkbekledning som tørrdrakt og flytevest, lunsj, varm drikke, kjeks og guide med nødvendig sikkerhetsutstyr. 

Har du spørsmål om turen, send oss gjerne en mail.


BESTILL