7 timer Adventfjorden kajakk med strandbesøk

AdobeStock 500373147switchAdobeStock 500373148
Bli med på padletur med kajakk i Adventfjorden! Dette er en av Svalbards mest historiske fjorder, omkranset av fjell opp mot 1.000 m.o.h. Opplev kontrastene mellom det tilrettelagte samfunnet Longyearbyen, og den historiske østsiden av Adventfjorden med rester etter kullproduksjon i 1920-årene.
 
Turen starter kl. 09:00 med henting på overnattingssted og transport til vårt naust i Sjøområdet hvor du vil få utlevert ditt personlige kajakkutstyr for dagen. Instruksjon, sikkerhetsorientering og miljøinformasjon vil bli gitt underveis.
Vi gjør strandhugg på Hiorthhamn, og serverer en tradisjonsrik, arktisk lunsjrett. Varm drikke som kaffe og te hører med. På kajakktur vil du komme tettere på naturopplevelsen og oppleve en spennende og tradisjonell form for arktisk ferdsel. Alt dette innenfor våre trygge rammer slik at turen passer for alle med eventyrlyst.
På retur plukker vi med oss søppel som dukker opp på vår vei. SWE har fokus på bærekraft og naturvern.

 

Da våre grupper er internasjonale, foregår guiding på engelsk. Ta kontakt om skandinavisk tale ønskes.

 

Hvem passer turen for: 

Du må kunne svømme, men ingen padleerfaring nødvendig. Turen kan være noe anstrengende for armer og skuldre. Vi benytter oss av doble kajakker.

Ekstra utstyr og klær:

Ta turen innom Arctica - Høyfjellsspesialisten på Svalbard.

Flere dagers opphold:

Bestill overnatting på Gjestehuset 102

Detaljer

Periode: Juni - September
Dager: Tirsdag, fredag og søndag
Tidspunkt: kl. 09:00
Varighet: ca 7 timer
Pris 1: NOK 1510

Min. antall: 2 personer
Maks. antall: 12 personer
Nedre aldersgrense: 12 år

Prisen inkluderer: Transport tur/retur overnattingssted, personlig kajakkbekledning som tørrdrakt og flytevest, lunsj, varm drikke, kjeks og guide med nødvendig sikkerhetsutstyr. 

Har du spørsmål om turen, send oss gjerne en mail.


BESTILL