Foxfonna: Fotturen starter fra toppen blant isbreer og fjell

Turen til Foxfonna, er den eneste fotturen hvor vi starter høyt oppe på fjellet. Vi henter alle deltagere og kjører via Adventdalen hvor guide forteller om alt det interessante vi passerer opp til området der Foxfonna ligger. Det blir korte fotostopp underveis.

Foxfonna ligger oppå Breinosa og i et fantastisk breområde. Vi benytter truger ved behov. Vi tar små stopp underveis for å nyte roen og stillheten i den fantastiske arktiske naturen.  

Ved lunsjtid, finner guide et egnet sted hvor vi nyter vår lunsj ute i naturen. Vi befinner oss et par timers gange fra den flotte Gilsonryggen på 950 meter over havet med flott utsikt over Nordenskiöld land. Turen dit er ikke inkludert.

Ta gjerne med en dagstursekk med en varm og vindtett jakke, kamera, kikkert og kald drikke. Husk gode fjellsko for denne turen!

Enkel til middels krevende. OBS! kan blåse kald vind.

Da våre grupper er internasjonale, foregår guiding på engelsk. Ta kontakt om norsk tale ønskes.

Foto: Mirko Chiappini

 

Detaljer

Periode: Februar - Oktober
Dager: Tirsdag-torsdag-fredag-lørdag-søndag
Tidspunkt: 11:00 vinter og 10:00 sommer
Varighet: 7 timer
Pris 1: NOK 1010,-
Pris 2: NOK 690,- Barn (12 - 15 år)

Prisen inkluderer: Transport tur/retur overnattingssted, varm drikke, kjeks og guide med nødvendig sikkerhetsutstyr. Ved behov bruker vi truger. Husk ta med dagstursekk, kamera, gode tursko samt kald drikke.Ned fra Foxfonna Mirko

 

 


BOOKING