Hundesledetur på hjul, Svalbard Villmarksenter

Du vil bli hentet av din guide på avtalt møtested og kjører til hundegården hvor hundene venter. Dere vil få tildelt kjøredresser m.m.

Sammen gjør vi hundene klare og setter de foran hundevognene. Når den siste hunden er på plass, er vi klare til å kjøre.
2 gjester kjører sammen på hver hundevogn(en kjører og en sitter på), og dere bytter underveis.

Med våre hundespann kjører vi ut til kysten og tar stopp underveis for bilder og vannstopp for våre hunder.
Når vi kommer til vår camp parkerer vi hundene og få dem godt sikret før vi tar oss en liten fottur for å kikke på fugler, dyreliv og blomster.

Et sted på veien eller i vår camp, nyter vi en enkel lunsj omgitt av Svalbards fantastiske natur. Etter en stund gjør vi hundene klare og returnerer hjem til hundegården.
Dere hjelper til å sette hundene på plass i sine bur og om dere ønsker kan dere fore (gi de mat)dem.

I månedene mellom mai og august, er det en stor ærfuglkoloni som hekker rundt vår kennel- hjem. Det er alltid spennende å observere de på nært hold. Se deres atferd og lytte til deres «prat».

For å gi høyere kvalitet til på våre gjester har vi max 5-6 gjester på våre turer. Minstealderen for denne turen er 16 år.
Hvis du har yngre barn, kan du kontakte oss via e-post og vi kan se om det er en mulighet.

Denne turen er ikke egnet for folk med helseplager, dårlig balanse eller ryggproblemer. Hvis du er usikker, spør oss om råd før du bestiller.

Vi forbeholder oss retten til å endre turen med hensyn til vær og vind. Vi vil selvfølgelig gjør vårt beste for å gjøre turen spesiell for deg/ dere

Velkommen til en spennende utflukt!

 

Detaljer

Periode: Juni - oktober
Dager: Daglig
Tidspunkt: kl. 10:00
Varighet: ca. 6 timer
Pris 1: NOK 1.660,- per person, min 2/max 6 gjester

Pris inkluderer transport fra/til bosted, enkel lunsj med drikke og guide med nødvendig sikkerhetsutstyr.


KONTAKT OSS