Hiortfjellet - en arktisk utfordring - kajakk og topptur

Alle har et forhold til Hiortfjellet, der det ruver med sine karakteristiske former på den andre siden av fjorden, rett imot oss i Longyearbyen. På den toppen må man bare. Men det er tøft. Først skal fjorden krysses med kajakk, deretter venter nærmere 1000 høydemeter i urørt terreng. Vel det stemmer ikke helt for underveis mot toppen, dukker plutselig ørneredet opp. Midtveis til topps finnes et gruveanlegg fra tidligere tider. Vel oppe på toppen er utsiktsbelønningen fullkommen. Milevis med urørt arktisk natur ligger under dine føtter.

 

Detaljer

Periode: Juni - September
Dager: Mandag, onsdag, torsdag og lørdag
Tidspunkt: 08:00
Varighet: 11 timer
Pris 1: NOK 1.499,-

Min. antall: 2 personer
Maks antall: 12 personer
Nedre aldersgrense: 16 år

Prisen inkluderer: Transport fra/til overnattingssted, personlig kajakkbekledning som tørrdrakt og flytevest, lunsj, varm drikke, kjeks, og guide med nødvendig sikkerhetsutstyr

Turen starter kl 08:00 med henting på overnattingssted og transport til vårt lager i Sjøområdet. Du vil få utlevert ditt personlige kajakkutstyr for dagen. Instruksjon, sikkerhetsorientering og miljøinformasjon vil bli gitt underveis.

Du trenger ingen kajakkerfaring for å delta, da turlederne vil gi den nødvendige instruksjon. Turen kan være anstrengende for armer/skuldre.

Har du spørsmål om turen, send oss gjerne en mail


BESTILL